1. Benelux >
  2. Over ons

Pall-Ex is actief in de Benelux en in de rest van Europa en is het belangrijkste netwerk voor de distributie van gepalletiseerde vracht.

De Pall-Ex Groep is een van Europa's belangrijkste transporteurs en biedt tal van diensten aan op vlak van distributie van gepalletiseerde vracht aan blue
chip-bedrijven, KMO's, klanten uit de overheidssector en alle industriële sectoren.

Pall-Ex Benelux coördineert de activiteiten in de Benelux vanuit een strategisch gelegen hub en werkt nauw samen met de Pall-Ex netwerken op het Iberisch Schiereiland, Italië, Frankrijk, Roemenië en het VK. 

De volgende stap in de ontwikkeling van ons netwerk is leden te identificeren en te helpen bij de uitbreiding van het Pall-Ex netwerk in de Benelux.

Toetreden tot het Pall-Ex Benelux netwerk betekent deel uitmaken van een gerespecteerd pan-Europees distributienetwerk, dat zijn sporen internationaal heeft verdiend.

Lidmaatschap binnen het Pall-Ex netwerk levert tal van voordelen op zoals een toonaangevend en op maat gesneden IT-systeem, dat het gebruik van de vloot, de professionele continue bedrijfsondersteuning en uw deel in een brede dagelijkse omzet van het netwerk verbetert, wat u een verhoogde omzet en dito winsten oplevert.