1. Benelux >
  2. Onze diensten >
  3. Technologie

Pall-Ex blijft constant innoveren om te anticiperen op uw verwachtingen en deze zelfs te overtreffen. Daarom willen we u geavanceerde technologie-oplossingen bieden.

 

We hebben een high-end computersysteem dat voldoet aan de vereisten van het netwerk, de leden en hun klanten. Onze technologie stelt onze leden in staat om hun activiteiten te beheren, terwijl ze genieten van een geavanceerde taakverdelingsfunctionaliteit met andere leden van het netwerk.

Pall-Ex implementeert de hoogste niveaus van real-time gegevensverzameling in Europa en heeft een reeks technologische oplossingen ontwikkeld. Onze leden en hun klanten hebben toegang tot real-time interactie, waardoor ze direct zicht hebben op de zendingen via alle media die compatibel zijn met internet. Ons systeem geeft leden ook toegang tot een gedetailleerde analyse, waarmee ze elke zending afzonderlijk kunnen analyseren.

Pall-Ex biedt zijn leden en klanten een reeks intuïtieve tools om hun zendingen te traceren, lokaliseren en rapporteren. Ons solitair online trackingplatform voor eindklanten biedt onze leden de mogelijkheid om leveringsidentificatiegegevens per e-mail aan de ontvangers van de zending te verzenden. Eindklanten kunnen hun orders in realtime opvolgen.